Rólunk

A könyvvizsgálók klubja 2015-ben alakult zárt Facebook csoportként. A csoportba bárki beléphet, aki könyvvizsgáló, vagy könyvvizsgálattal foglalkozó szakember. A csoport nem kapcsolódik a Magyar Könyvvizsgáló Kamarához semmilyen módon azon kívül, hogy tagjainak jelentős része bejegyzett könyvvizsgáló. Mára a könyvvizsgálói társadalom egy jelentős része tagja ennek a zárt közösségnek.

Az önálló kezdeményezés célja egy olyan fórum megteremtése volt, amelyben a könyvvizsgálók kibeszélhetik a szakmai kételyeiket, felhívhatják a figyelmet egy-egy változásra és legfőbbképpen egymást segíthetik.

A könyvvizsgálók között felmerült az igény arra is, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő munkaerőt, vagy éppen közvetítsük, ha valaki a szabad kapacitását felajánlaná másnak. Erre a célra jött létre az Állások és szabadúszó munkák könyvvizsgáló és tanácsadó cégeknél csoport. A csoportban megjelenő állashirdetések ezen a weboldalon kerülnek feladásra.

A könyvvizsgálók klubja alapításának évében készült egy interjú, a SZAK-ma folyóiratában, ahol részletesebben kifejtésre kerültek az okok és indokok, ami miatt a klub elindult.

Üdvözlettel:

Killik László
alapító